Nationale Fietsbon mét belastingvoordeel!


Wil je naast de fiets ook profiteren van het belastingvoordeel op Nationale Fietsbonnen? Dat kan.

 

Mogelijkheid 1

Je bestelt bij het NFP Fietsplan voor € 240,00 Nationale Fietsbonnen. Meer of minder kan niet.

Met deze bonnen schaf je bijvoorbeeld  bidons met houder, kilometerteller, een helm, klickpedalen met schoenen, of kleding enz. aan.

Ook is de fietsbon prima te gebruiken voor onderhoud en eventuele reparaties.

 

De fietsbonnen verreken je samen met de fiets en de verzekering met volledig belastingvoordeel. De fietsbonnen zijn opgedeeld in sets van € 80,00 die je jaarlijks ( 3x) mag besteden.

 

Ondanks dat wij ook van de fietsbonnen maar 90% vergoed krijgen van het NFP, hebben deze bonnen aan de kassa voor de klant toch de waarde van € 80,00 aan accessoires bij aanschaf bij een fiets. Alleen kunnen deze niet ingewisseld worden voor  gedeeltelijke betaling van de fiets zelf of voor contanten. Dus alleen voor accessoires voor 100% als deze tegelijk aangeschaft worden met de fiets.

 

Worden de fietsbonnen later apart gebruikt voor losse accessoires of betaling van een onderhoudsbeurt dan moeten wij ivm onze scherpe prijzen de 10 % commissiekosten aan je doorberekenen.

 

Mogelijkheid 2

Als je € 240,00 euro over drie jaar verdeeld te veel vind, vul je op het formulier van het NFP voor één jaar eenmalig € 82,00 euro aan vergoeding voor accessoires in. Dan ontvang je géén fietsbonnen, maar wij ontvangen van het NFP 90% van € 82,00 euro =  € 73,80  en wij verminderen na dat de rekening is opgemaakt van de fiets plus voor minimaal € 82,00 aan gekochte accessoires extra die 82,00 euro ( dus de 100%) op je rekening .

 

Deze 2 mogelijkheden kunnen niet tesamen aangevraagd worden, het is mogelijkheid 1 OF mogelijkheid 2. Vul je beiden in , dan ontvang je alleen de fietsbonnen.

 

Kijk  in de brochure van het NFP Fietsplan (meestal op te vragen bij personeelszaken) of jij ook kunt profiteren van de vele voordelen van de Nationale Fietsbon!