Zelf een reactie plaatsen

Naam: Andre Brusse
Woonplaats: Vlaardingen

Type fiets: FSP XC 2015

Lang gewacht op het kopen van de juiste fiets, diverse winkels en websites bezocht. Uiteindelijk de keuze gemaakt voor deze fiets ivm afmontering van kwaliteit spullen. Fiets zelf opgehaald net voor openingstijd. Was geen probleem, extra spullen aangeschaft en laten monteren. Eerste km gereden, even wennen maar schakelt en fietst heerlijk. Prima prijs/kwaliteits verhouding.

Naam: Hollaar
Woonplaats: Spijkenisse

Type fiets: ultegra carbon/MUD 7/ MUD 11

Alweer de 3e fiets van fietssportief ontvangen. gewoon veel fiets voor je geld. en als er problemen zijn altijd snel en passend opgelost. bedankt fietssportief en ga zo door!

Naam: Haske Hollaar
Woonplaats: Spijkenisse

Type fiets: Ultegra carbon/mud 7 / mud 11

vier jaar geleden mijn eerste fiets besteld. deze was geleverd met flinke schade (breuk in carbon-achtervork) maar was snel weer omgeruild.dus ok. 2e fiets had ook een mankemendje (lakschade) maar was ook snel omgeruild voor een 100% exemplaar. 3e keer was scheepsrecht had een 26er SLX besteld. maar die was niet meer voorradig. toen zonder meerprijs een betere gekregen. en deze was in een keer tip top afgeleverd. dus ik ben tevreden aan kan fietsportief aanraden. veel fiets voor je geld. en de service is ook goed. een keer langs geweest met de racefiets voor een gratis servicebeurt. jammer dat de winkel een beetje ver is voor mij. Bedankt

Naam: Arie
Woonplaats: Bergen op Zoom

Type fiets: XTRAIL BOLD mat zwart 2014

Fiets zelf opgehaald. zelf wat aanpassingen gedaan en er SRAM X0 opgezet. Verder top fiets tot nu toe. goede prijs. rijdt lekker. Helemaal top. Ook prima service als er zaken zijn of als je vragen hebt. Fietssportief bedankt! tot snel

Naam: patric
Woonplaats: veghel

Type fiets: race fiets x trail

net bezorgt zeer tevreden ander model niet meer leverbaar toch een ander model van 2014 dik tevreden

Naam: Frank Verhaaren
Woonplaats: Tilburg

Type fiets: XTrial Ultegra

Nu mijn Xtrial met Ultegra groep al twee jaar in mijn bezit is en 12.000 km heb gereden vind ik een tweede reactie wel leuk omdat je dat niet vaak ziet. Ik rijd er al die tijd met veel plezier mee en rijd er ook mee in de bergen zonder problemen 90 km p/u mee omlaag. Dat gaat zelfs beter als mijn vorige veel duurdere fiets. Ik lees dat de banden wel eens problemen geven. Dat was bij mij ook en een nieuw "high presure"velglint was het opgelost. Let op de bar-druk. De trapas kraakte wat en met de schroefdraad smeren is het direct over gegaan. De velgen zijn super. Tandwielen en ketting zijn nog de eerste. Ik heb er een Fiz-ik zadel en klikpedalen opgezet. Kortom, een probleemloze fiets. Dat kan ik van mijn vorige racefiets niet zeggen en die was veel duurder.
« Eerste | < Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... |  Volgende > |  Laatste »