Zelf een reactie plaatsen

Naam: Gerrie
Woonplaats: Limburg

Type fiets: Xtrail Mud 11

Vorig jaar de XTail Mud 11 aangeschaft voor woon werk. Ik heb voor deze fiets gekozen omdat deze met shimano XT was afgemonteerd, en het een oerdegelijk frame was. Hiernaast heb ik nog 2 MTB’s carbon waarmee ik VTT ritten rij. De Xtrail noem ik liefkozend mijn tank. Omdat ik al langer met het idee rondliep om een E-bike in elkaar te knutselen die 60+ km/u zou gaan, was dit de uitgelezen fiets om dit te doen. Zwaar, stevig, goed afgemonteerd, met uitzondering van de remmen. Deze waren niet van shimano, dus heb ik gezien de snelheid maar een paar XT remhoeven gemonteerd. Daarbij een NN 26” 2.4 om voldoende grip te behouden en nog wat veiligheid aspecten om het wiel niet uit het frame te trekken. 1500 Wat is een behoorlijk vermogen voor zo’n fietske. Nu nog grotere tandwielen monteren om boven de 50 km/u ook nog enigszins mee te peddelen. Hij geeft ondersteuning tot 70 km/u waarbij ik al 60 heb gereden zonder trappen, je houd de snelheid namelijk niet bij, dus 70 gaat hem niet worden. Al met al een funbike eerste klas. Ik hou de ondersteuning meestal op standje 1, je rijd dan al met flink wat mee trappen boven de 30km/u wat ruim voldoende is. Maar er zijn zo van die momenten...., Enfin, missie geslaagd, en nog steeds tevreden met mijn XTrail Turbo 1500.

Naam: Rob Thijssen
Woonplaats: Malden

Type fiets: Xtrail 29er FSP LT 2015

Nu alweer anderhalve maand aan het crossen met mijn nieuwe allereerste mountainbike, deze gekocht om naast de racefiets het winterseizoen goed door te komen. De best verkrijgbare kwaliteit voor deze prijs, het is een genot om op mijn x trail 29er FSP LT 2015 de bossen te terroriseren ;-)

Naam: Dirk-Jan Kann
Woonplaats: Huizen

Type fiets: Gazelle Lite Hybrid Superieur

Dank voor de vlotte toezending. Meteen “even” gemonteerd. De nieuwe achterderailleur (Deore Shadow RD-M592-SGS 9speed), in combinatie met de bestaande Deore-shifter M590, werkt strak, snel en vrijwel geruisloos. Veel beter dan de vorige Deore derailleur M591, die er al vele duizenden kilometers op had zitten en zeer onnauwkeurig schakelde. Ook een veel betere kettingspanning.

Naam: Roy van goeije
Woonplaats: Vlissingen

Type fiets: Mud 12, xtr

Waanzinnig blij ben ik met de bike, erg rappe service (ook via mail) en keurig ingepakte fiets vandaag ontvangen. Morgen testrijden in BoZ. Bedankt voor de service

Naam: verougstraete
Woonplaats: harelbeke

Type fiets: racefiets

eerste keer ik bij jullie kocht en met succes waarvoor dank ik koop zeker nog bij jullie mvg

Naam: Andre Brusse
Woonplaats: Vlaardingen

Type fiets: FSP XC 2015

Lang gewacht op het kopen van de juiste fiets, diverse winkels en websites bezocht. Uiteindelijk de keuze gemaakt voor deze fiets ivm afmontering van kwaliteit spullen. Fiets zelf opgehaald net voor openingstijd. Was geen probleem, extra spullen aangeschaft en laten monteren. Eerste km gereden, even wennen maar schakelt en fietst heerlijk. Prima prijs/kwaliteits verhouding.
« Eerste | < Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... |  Volgende > |  Laatste »