Zelf een reactie plaatsen

Naam: Eward
Woonplaats: Woudenberg

Type fiets: Xtrail MUD 10.0

Ik had eerst een kreidler mtb gekocht bij een gewone fietsenmaker voor 600 euro. deze had acera shifter en deraileurs. deze heb ik met veel geluk terugkunnen brengen toen ik deze jongens tegenkwam op internet. Full slx voor 100 euro meer. wat? uiteindelijk vanaf woudenberg naar maashees gereden om mn bike op te halen. eerste conclusie geweldige fiets! na 2 keer fietsen deed m'n achterderaileur een beetje raar maar na 1 telefoongesprek gelijk gefixt! wil je een goeie fiets met veel garantie moet je hier wezen.

Naam: Martijn
Woonplaats: Amsterdam

Type fiets: Xtrail Save 5.0 29er

Veel te laat besteld en vlak voor mij vakantie, mailtje gestuurd of het mogelijk was om de fiets binnen een week geleverd te krijgen. de respons vanuit de winkel is ongelofelijk snel en ze houden zich aan hun woord. de fiets is zelfs binnen 3 werkdagen geleverd, helemaal perfect. Fiets was helemaal naar verwachting, fietssportief, Mark, bedankt voor de enorme goede snelle service, met vriendelijke groet, Martijn

Naam: Erik Beks
Woonplaats: Venray

Type fiets: Xtrail race Ultegra

Afgelopen vrijdag mijn fiets opgehaald. Hele mooie fiets tegen een scherpe prijs. Ik ben goed geholpen tijdens de aankoop. Helaas werkte de voorderailleur niet meer na 100 km gefietst te hebben. Dat was even schrikken en balen. Dit is mijn eerste racefiets en ik had er echt zin in. Ik dacht een moeilijke garantie discussie aan te moeten gaan, maar daar was absoluut geen sprake van. Na één mailtje kon ik direct langskomen met de fiets om er naar te kijken. Dat heb ik vanavond gedaan en daar werd ik wederom uitstekend geholpen. Het bleek dat de schakelkabel los was geschoten. Deze werd zonder discussie en meteen vervangen. Na een half uurtje stond ik weer buiten met een goed functionerende fiets. Dank aan het Fietssportief team voor de perfecte service. Dat biedt goede hoop voor de toekomst. Jullie hebben er een tevreden klant bij.

Naam: Tony van den Broek
Woonplaats: Someren eind

Type fiets: Xtrail Save 5.0 29er

Nadat in mijn eerder bestelde 26 Inch niet meer leverbaar was, hebben we besloten om een 29er te bestellen. De xtrail save 5.0 29er ziet er erg mooi en degelijk uit. Werd goed geholpen door Mark en de fiets werd prima op mijn hoogte afgesteld. Na plaatsing van SPD pedalen, Bar-ends en tellertje kon de fiets achter op de drager. Mijn eerste bezoek daar heeft een goede indruk achter gelaten, en zal zeker terugkomen daar. Top bedrijf, top service en luiterend oor.

Naam: Rolf
Woonplaats: Apeldoorn

Type fiets: Xtrail 29er Alu Deore 2014 Save 5.0

Maandag 12-05-2014 bezorgd (binnen 1 week), SPD pedalen, achterspatbord, bidonhouders en fietscomputer gemonteerd. (wel zelf los erbij bestellen of elders) Inmiddels 3 tochten gemaakt, asfalt, bospaden en de hei/zandpaden, zo'n 115km. Nooit gedacht dat ik zo snel die afstanden zou kunnen maken maar de fiets rijdt echt goed, grote wielen dus wie weet kan ik de geoefender mountainbikers daarom beter bijhouden. Enige wat ik eraan veranderd heb is de handremmen en de versnelling iets naar binnen gezet, schroefje los opschuiven en schroefje vast, kind kan de was doen. En ik heb er een ander zadel opgezet na de eerste rit, ik vind het geleverde zadel echt te hard, zeker voor iemand die begint met mountainbiken, en het is een opstapfiets. Maar echt een hele goede fiets en zijn geld zeker waard.

Naam: Erwin
Woonplaats: Ermelo

Type fiets: Xtrail mud 10.0 2013 SLX

Fiets een week geleden (mei 2014) besteld, binnen 5 werkdagen netjes bezorgd. De fiets ziet er erg goed uit en specificaties kloppen helemaal. Inmiddels twee flinke ritten gefietst en hij bevalt prima! Betreft prijs-kwaliteit en service is Xtrail echt een aanrader!
« Eerste | < Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... |  Volgende > |  Laatste »