Zelf een reactie plaatsen

Naam: Ward
Woonplaats: Utrecht

Type fiets: Xtrail SAVE 6.0 Deore 2014

Ik had goede verhalen over Fietssportief gelezen, en inderdaad: Fietssportief is absoluut een aanrader. Ik had een Arinos besteld, waarvan achteraf bleek dat deze niet meer leverbaar was. Ik kreeg de Xtrail 29er SAVE 6.0 Deore 2014 (een beter model) opgestuurd als oplossing, zonder dat ik hiervoor extra hoefde te betalen. Supergoede service dus, en de fiets is geweldig. Hier ga ik vaker kopen.

Naam: Rob
Woonplaats: Malden

Type fiets: FSP MX 2015

Gisteren weer een fiets gehaald voor mijn zoon bij het gezellige en vakkundige familiebedrijf in Maashees. Mijn zoon en schoondochter meegenomen en vertellende over het lekkere bankje in de zon, waar je even lekker kunt wachten als je fiets klaar wordt gemaakt, hoorde ik onder het prieeltje de baas door wie we hartelijk ontvangen werden. Wat een mooi bedrijfje is dit wat gekenmerkt wordt door enthousiasme en productkennis. Als zeer ervaren mountainbiker kom ik hier met plezier. Kopje koffie, eerlijk advies en zeer goede afgemonteerde fietsen voor een mooie prijs. Alles is mogelijk en wordt direct geregeld. Binnenkort ga ik weer richting Maashees want zelf ben ik zo tevreden over de fietsen dat ik om ben en ook ga voor een Xtrail. Geloof me het is het ritje waard en je gaat zo tevreden met een fiets naar huis.

Naam: Rob
Woonplaats: Hengelo

Type fiets: X Trail alu 29 2013

Super service, mijn lockoutsysteem in de RockShox REBA RL voorvork was defect, een blijkbaar veel voorkomend probleem bij dit type. Via FS een nieuwe unit gekregen via garantie Rockshox. Eenvoudig te installeren en werkt uitstekend! Bedankt!

Naam: Henk
Woonplaats: Oss

Type fiets: MTB Xtrail FSP MX 2015

Mark heeft me de fiets op 2-6 verkocht, het was best druk, heeft me desondanks uitstekend geholpen. afgelopen week z'n 100km mee gecrost. Fietst heerlijk. Top zaak en een superfiets

Naam: Huub
Woonplaats: Helmond

Type fiets: FSP XC LIMITED 2015

Na eerder een XTrail 105 racefiets gekocht te hebben waar ik meer dan tevreden over ben nu de mountainbike. Donderdag besteld incl extra te monteren XT crankstel (wel iets extra voor betaald). Vrijdagavond stond te afgemonteerd te blinken in Maashees. Waar vind je zo'n fiets met deze afmontage tegen deze prijs??Alleen vergeten de bij de SPD pedalen behorende schoenplaatjes mee te nemen. Zaterdag ochtend een mail gestuurd. Kort daarna antwoord ontvangen, kom vanavond toch bij u in de buurt, doe ze wel in de brievenbus. SERVICE met hoofdletters.

Naam: willem
Woonplaats: nieuw-roden

Type fiets: x-trail save 26

Woensdag besteld en nu al onder de modder! Vanochtend bij levering het frame hier en daar wat bescherming aangebracht. Andere pedalen gemonteerd, de std pedalen waren wel heel basic, gelukkig had ik nog pedalen liggen. Het stickerwerk nog wat beschermd met doorzichtige folie en karren maar. Een heerlijke fiets, helemaal voor de prijs. Heren fietssportief, bedankt. Willem
« Eerste | < Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... |  Volgende > |  Laatste »