Zelf een reactie plaatsen

Naam: Huub
Woonplaats: Helmond

Type fiets: FSP XC LIMITED 2015

Na eerder een XTrail 105 racefiets gekocht te hebben waar ik meer dan tevreden over ben nu de mountainbike. Donderdag besteld incl extra te monteren XT crankstel (wel iets extra voor betaald). Vrijdagavond stond te afgemonteerd te blinken in Maashees. Waar vind je zo'n fiets met deze afmontage tegen deze prijs??Alleen vergeten de bij de SPD pedalen behorende schoenplaatjes mee te nemen. Zaterdag ochtend een mail gestuurd. Kort daarna antwoord ontvangen, kom vanavond toch bij u in de buurt, doe ze wel in de brievenbus. SERVICE met hoofdletters.

Naam: willem
Woonplaats: nieuw-roden

Type fiets: x-trail save 26

Woensdag besteld en nu al onder de modder! Vanochtend bij levering het frame hier en daar wat bescherming aangebracht. Andere pedalen gemonteerd, de std pedalen waren wel heel basic, gelukkig had ik nog pedalen liggen. Het stickerwerk nog wat beschermd met doorzichtige folie en karren maar. Een heerlijke fiets, helemaal voor de prijs. Heren fietssportief, bedankt. Willem

Naam: Andre Nijenkamp
Woonplaats: Nijverdal

Type fiets: FPS XC 2015 29

Voor mijn zoon in december een FSP XC 2015 gekocht,echt een topper. Schakelt, veert en remt ongekend, veel waar voor je €999,--. Frame met lak over bestickering. ook bij het afspuiten blijft alles intact. Ik koop er een tweede voor mijzelf bij. Concurrent kost zeker €600,-- meer met deze afmontage.

Naam: Ricardo
Woonplaats: Voerendaal

Type fiets: XTRAIL SAVE 5.0 XT/DEORE

Een maand of 2 terug een XTRAIL SAVE 5.0 XT/DEORE 29er aangeschaft voor regulier transport en om af en toe afwisseling te hebben van hardlopen. De verwachting was een mountainbike met geen spectaculaire kwaliteit, maar wel geschikt om een jaar vooruit te kunnen. Normaal zou ik geen reactie geven voor een product, maar deze fiets heeft me echt positief verrast. Het is gewoon een groot plezier om op deze mountainbike te fietsen en blijkbaar vinden de meeste mensen het ook nog een lust voor het oog. Xtrail is zeker aan te raden voor de beginnende fietser. De 500-1000 prijsklasse is hier perfect voor. Nog even sparen en dan hoop ik binnenkort ook te mogen rijden op een iets meer high-end xtrail mountainbike.

Naam: Peter Meijer
Woonplaats: Breda

Type fiets: FSP XC 2015

Na eerder een Save 3.0 en een racefiets Ultegra bij fietssportief te hebben aangeschaft was het nu tijd voor een upgrade van mijn MTB naar een 29er. De FSP XC 2015 bevalt enorm goed. Stuurt door zijn breder stuur zeker zo strak als de 26er Save 3.0. Met zijn betere componenten schakelt en remt hij veel beter. Met de zelfde power op de pedalen maak je meer snelheid. Kortom zeer tevreden met deze upgrade.

Naam: J.v.Eijk
Woonplaats: Woerden

Type fiets: FSP XC 29er

Super tevreden met mijn FSP XC 2015. Paar onderdelen vervangen zadel stuur handvaten en zadelklem, maar dat kan met zo'n prijs. Het is mijn eerste 29er en hij rijd heerlijk.👍
« Eerste | < Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... |  Volgende > |  Laatste »