Zelf een reactie plaatsen

Naam: willem
Woonplaats: nieuw-roden

Type fiets: x-trail save 26

Woensdag besteld en nu al onder de modder! Vanochtend bij levering het frame hier en daar wat bescherming aangebracht. Andere pedalen gemonteerd, de std pedalen waren wel heel basic, gelukkig had ik nog pedalen liggen. Het stickerwerk nog wat beschermd met doorzichtige folie en karren maar. Een heerlijke fiets, helemaal voor de prijs. Heren fietssportief, bedankt. Willem

Naam: Andre Nijenkamp
Woonplaats: Nijverdal

Type fiets: FPS XC 2015 29

Voor mijn zoon in december een FSP XC 2015 gekocht,echt een topper. Schakelt, veert en remt ongekend, veel waar voor je €999,--. Frame met lak over bestickering. ook bij het afspuiten blijft alles intact. Ik koop er een tweede voor mijzelf bij. Concurrent kost zeker €600,-- meer met deze afmontage.

Naam: Ricardo
Woonplaats: Voerendaal

Type fiets: XTRAIL SAVE 5.0 XT/DEORE

Een maand of 2 terug een XTRAIL SAVE 5.0 XT/DEORE 29er aangeschaft voor regulier transport en om af en toe afwisseling te hebben van hardlopen. De verwachting was een mountainbike met geen spectaculaire kwaliteit, maar wel geschikt om een jaar vooruit te kunnen. Normaal zou ik geen reactie geven voor een product, maar deze fiets heeft me echt positief verrast. Het is gewoon een groot plezier om op deze mountainbike te fietsen en blijkbaar vinden de meeste mensen het ook nog een lust voor het oog. Xtrail is zeker aan te raden voor de beginnende fietser. De 500-1000 prijsklasse is hier perfect voor. Nog even sparen en dan hoop ik binnenkort ook te mogen rijden op een iets meer high-end xtrail mountainbike.

Naam: Peter Meijer
Woonplaats: Breda

Type fiets: FSP XC 2015

Na eerder een Save 3.0 en een racefiets Ultegra bij fietssportief te hebben aangeschaft was het nu tijd voor een upgrade van mijn MTB naar een 29er. De FSP XC 2015 bevalt enorm goed. Stuurt door zijn breder stuur zeker zo strak als de 26er Save 3.0. Met zijn betere componenten schakelt en remt hij veel beter. Met de zelfde power op de pedalen maak je meer snelheid. Kortom zeer tevreden met deze upgrade.

Naam: J.v.Eijk
Woonplaats: Woerden

Type fiets: FSP XC 29er

Super tevreden met mijn FSP XC 2015. Paar onderdelen vervangen zadel stuur handvaten en zadelklem, maar dat kan met zo'n prijs. Het is mijn eerste 29er en hij rijd heerlijk.👍

Naam: Gerrie
Woonplaats: Limburg

Type fiets: Xtrail Mud 11

Vorig jaar de XTail Mud 11 aangeschaft voor woon werk. Ik heb voor deze fiets gekozen omdat deze met shimano XT was afgemonteerd, en het een oerdegelijk frame was. Hiernaast heb ik nog 2 MTB’s carbon waarmee ik VTT ritten rij. De Xtrail noem ik liefkozend mijn tank. Omdat ik al langer met het idee rondliep om een E-bike in elkaar te knutselen die 60+ km/u zou gaan, was dit de uitgelezen fiets om dit te doen. Zwaar, stevig, goed afgemonteerd, met uitzondering van de remmen. Deze waren niet van shimano, dus heb ik gezien de snelheid maar een paar XT remhoeven gemonteerd. Daarbij een NN 26” 2.4 om voldoende grip te behouden en nog wat veiligheid aspecten om het wiel niet uit het frame te trekken. 1500 Wat is een behoorlijk vermogen voor zo’n fietske. Nu nog grotere tandwielen monteren om boven de 50 km/u ook nog enigszins mee te peddelen. Hij geeft ondersteuning tot 70 km/u waarbij ik al 60 heb gereden zonder trappen, je houd de snelheid namelijk niet bij, dus 70 gaat hem niet worden. Al met al een funbike eerste klas. Ik hou de ondersteuning meestal op standje 1, je rijd dan al met flink wat mee trappen boven de 30km/u wat ruim voldoende is. Maar er zijn zo van die momenten...., Enfin, missie geslaagd, en nog steeds tevreden met mijn XTrail Turbo 1500.
« Eerste | < Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... |  Volgende > |  Laatste »