Zelf een reactie plaatsen

Naam: Machiel van Veen
Woonplaats: Veenendaal

Type fiets: Santos 29 er

Gewoon een goed bedrijf om je fietsspullen te bestellen. In sept. 2015 ook mijn fiets daar laten nakijken en herstellen. Ook vakkundig gedaan.

Naam: noud
Woonplaats: Heeze-leende

Type fiets: roadchamp

Prefecte organisatie welke een voorbeeld zijn voor vele. Een organisatie welke staat voor prijs, kwaliteit en service. Bestellinggeplaatst gemonteerd en constateerde dat een velg stuk was, bleek dat er een compleet wiel nodig was. Gedeelte van de bestelling retour gestuurd en gratis een compleet wiel met de eerder bestelde onderdelen met een zgan velg ontvangen. Mij koga is in nieuw staat. Dit team krijgt van mij de gouden douche Grt Noud

Naam: Leo
Woonplaats: Spaubeek

Type fiets: MTB

De aangekochte mtb-banden van Continental (race king) blijken geen enkele protectie tegen lekrijden te bevatten. Fietssportief gaf echter vòòr de aankoop per email aan dat er absoluut protectie in de banden zou zijn verwerkt. Een eerste steentje bleek echter al genoeg om lek te rijden. Nadat ik dit bij fietssportief.nl per email heb gemeld gaf Fietssportief Onsportief NIET THUIS.Geen enkele bereidheid om service te leveren. Nu moet de service juridisch afgedwongen worden hetgeen onnodig en onsportief is. Ik kan echter niet accepteren dat banden (omschreven als lekprotectie) gewoon zonder lekprotectie worden geleverd en als reactie gewoon melden dat "gebruikte" banden niet retour genomen kunnen worden. ***************************************************************************************** Hallo Leo, Jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Maar wat jij hier neer schrijft klopt niet. Bij de beschrijving van de band staat een duidelijke beschrijving van de band die jij hebt ontvangen. Verder hebben wij via mail en inmiddels telefonisch contact uit proberen te leggen de verschillen tussen de diverse banden. Wij hebben dus wel thuis gegeven maar alleen heb jij niet het antwoord gekregen wat je graag zou hebben gehoord. Verder staat in de beschrijving van de band die jij hebt besteld en ontvangen nergens dat dit een lekprotectie band zou zijn. Sterker nog wij hebben in een mail aan jou aangegeven dat een andere band een lekprotection band is maar dat dit een duurdere band is. Dus waar jij stelt dat wij gewoon iets hebben geleverd dat klopt niet want wij hebben geleverd precies dat wat jij besteld hebt. Daarbij komt het bij ons onsportief over als iemand in zijn 2e mail aan ons al direct dreigt met een juridische procedure welke wij dan helaas wel tegemoet zullen zien.

Naam: Ward
Woonplaats: Utrecht

Type fiets: Xtrail SAVE 6.0 Deore 2014

Ik had goede verhalen over Fietssportief gelezen, en inderdaad: Fietssportief is absoluut een aanrader. Ik had een Arinos besteld, waarvan achteraf bleek dat deze niet meer leverbaar was. Ik kreeg de Xtrail 29er SAVE 6.0 Deore 2014 (een beter model) opgestuurd als oplossing, zonder dat ik hiervoor extra hoefde te betalen. Supergoede service dus, en de fiets is geweldig. Hier ga ik vaker kopen.

Naam: Rob
Woonplaats: Malden

Type fiets: FSP MX 2015

Gisteren weer een fiets gehaald voor mijn zoon bij het gezellige en vakkundige familiebedrijf in Maashees. Mijn zoon en schoondochter meegenomen en vertellende over het lekkere bankje in de zon, waar je even lekker kunt wachten als je fiets klaar wordt gemaakt, hoorde ik onder het prieeltje de baas door wie we hartelijk ontvangen werden. Wat een mooi bedrijfje is dit wat gekenmerkt wordt door enthousiasme en productkennis. Als zeer ervaren mountainbiker kom ik hier met plezier. Kopje koffie, eerlijk advies en zeer goede afgemonteerde fietsen voor een mooie prijs. Alles is mogelijk en wordt direct geregeld. Binnenkort ga ik weer richting Maashees want zelf ben ik zo tevreden over de fietsen dat ik om ben en ook ga voor een Xtrail. Geloof me het is het ritje waard en je gaat zo tevreden met een fiets naar huis.

Naam: Rob
Woonplaats: Hengelo

Type fiets: X Trail alu 29 2013

Super service, mijn lockoutsysteem in de RockShox REBA RL voorvork was defect, een blijkbaar veel voorkomend probleem bij dit type. Via FS een nieuwe unit gekregen via garantie Rockshox. Eenvoudig te installeren en werkt uitstekend! Bedankt!
« Eerste | < Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... |  Volgende > |  Laatste »