Bezorgen


Als je een fiets bestelt bij Fietssportief dan wordt deze fiets voor 24,95 euro in Nederland bezorgd. Voor België geldt 39,95 euro per bestelde fiets.

 

Op zaterdag bezorgen is nu ook mogelijk, wel graag dan bij de opmerkingen vermelden, dan maken wij er een speciale opdracht van en de extra kosten nemen wij voor onze rekening.

 

Wil je een fiets bezorgd hebben op een van de Waddeneilanden?

Dit dan apart bij de opmerkingen vermelden en dan 30,= euro extra aan ons overmaken  aub.

Verzendkosten die de vervoerder ons voor de Waddeneilanden in rekening brengt

zijn meer als 55 euro namelijk.

Wij houden het ons het recht voor om achteraf 30,= euro na te vorderen indien klant in gebreke is gebleven ons te melden vooraf dat het om een adres op de Waddeneilanden gaat.

 

Is er sprake van een terecht garantiegeval dan zijn de transportkosten uiteraard voor rekening van Fietssportief


Fietsportief biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. Per betaaloptie geldt het volgende met betrekking voor het bezorgen van de fiets.


De bezorging bij vooruit betalen, iDEAL of Creditcard

Als het bedrag (bij de mogelijkheid van vooruit betalen binnen 10 werkdagen na aankoopdatum op onze rekening) is bijgeschreven wordt de fiets binnen enkele dagen, uiterlijk binnen 14 werkdagen verstuurd. De fiets is dan in de regel nog één of twee werkdagen onderweg. Voor België moet die tijd iets ruimer genomen worden.

Als de fiets hier is opgehaald door onze vervoerder ontvang je van ons een e-mail met de nodige informatie. Mocht het zo zijn dat de vervoerder toch niemand  thuis aantreft, dan laat hij een briefje achter met een telefoonnummer waar je eenmalig een nieuwe afspraak kunt maken voor het afleveren van de fiets. Probeer te voorkomen dat de fiets  onnodig op en neer vervoerd hoeft te worden. Dit voorkomt eventuele schade aan de fiets.


De bezorging onder rembours

Voor bezorgen onder rembours worden 15 euro per bestelde fiets rembourskosten in rekening gebracht.Tweemaal per week worden de zendingen onder rembours verstuurd. De fiets is dan nog één of twee werkdagen onderweg. In België is onder rembours verzenden niet mogelijk.
Als de fiets hier is opgehaald door onze vervoerder ontvang je van ons een e-mail met de nodige informatie.

Mocht het zo zijn dat de vervoerder toch niemand  thuis aantreft, dan laat hij een briefje achter met een telefoonnummer waar je eenmalig een nieuwe afspraak kunt maken voor het afleveren van de fiets. Probeer te voorkomen dat de fiets  onnodig op en neer vervoerd hoeft te worden. Dit voorkomt eventuele schade aan de fiets. Je rekent contant bij de chauffeur af. (pinnen of betalen met creditcard is niet mogelijk).


Transportbedrijf

Zowel voor jou als voor ons is het belangrijk dat er netjes en secuur met de fietsen wordt omgegaan. En dat ze op tijd en zonder schade bij je bezorgd worden.
Daarom werken wij al vele jaren samen met een vast transportbedrijf. Deze vervoerder heeft ruime ervaring met het vervoeren van fietsen door heel Nederland en België. Tijdens transport van de fietsen zijn onze fietsen volledig verzekerd.