Home / Over fietssportief

Wie is Fietssportief

 

Fietssportief is een gespecialiseerde internet & fietsenzaak op het gebied van sportieve fietsen met tevens een fysieke winkel met werkplaats voor garantie en service in Maashees bij Venray waar je de fietsen ook eventueel kunt komen bekijken en testen.

Wij zijn gespecialiseerd in mountainbikes, racefietsen en trekkingbikes en dat met de beste prijs / kwaliteit verhouding in de Benelux. 

 

Voor al uw onderdelen kunt u terecht voor de laagste prijs op www.fietssportiefonderdelen.nl

 

Hoe kan het dat Xtrail zo goedkoop is in vergelijking met anderen? Dat is de vraag die ons vaak wordt gesteld. Het antwoord is echter simpel wij leveren onze fietsen direct vanaf de fabriek naar de klant dus zonder tussenpersonen. En bepalen zelf onze prijs.

 

Wij hebben deskundig personeel en een eigen werkplaats voor het onderhoud van onze en elders gekochte fietsen.

 

Xtrail is ons eigen merk en van dezelfde kwaliteit als grote merken, alleen voor een veel lagere prijs. Dat de kwaliteit uitstekend is,  is aangetoond o.a. in een test door het Nederlandse tijdschrift  “ Fiets” van februari 2008 waarin men lovend was over de Xtrail mountainbike.
EN LEES HET ZEER POSITIEVE TESTRAPPORT IN HET BLAD FIETSSPORT VAN DE NTFU (AUG 2014)

 

Veel plezier toegewenst tijdens je verblijf in onze webwinkel en kom evt. eens naar onze winkel in Maashees. De koffie staat voor je klaar.

 

Tot gauw,

 

Het enthousiaste team van Fietssportief.