Onze winkel met een uitgebreide werkplaats

 

Ons assortiment is online te bestellen via onze webwinkels Fietssportief.nl en Fietssportiefonderdelen.nl, maar Fietssportief is méér dan alléén een webwinkel. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten kunnen terugvallen op onze goede service en dat ze een groot stuk zekerheid hebben na aankoop van een mountainbike, racefiets, trekkingbike, fietsonderdelen of fietsaccessoires. Tevens kan men in de winkel gewoon simpelweg eerst een of meerdere proefritten maken voordat men besluit tot aankoop van de fiets. 

 

In onze winkel kun je dus voor van alles op het gebied van mountainbike en racefietsen terecht. Je vindt er onder andere een zeer ruime keuze Shimano , PRO, SRAM fietsonderdelen, accessoires ,  schoenen & pedalen, helmen en nog veel meer. Ook vindt je er een uitgebreide Service-, en Onderhouds- afdeling.

 

Wij hebben 2 gediplomeerde monteurs full-time in dienst en al onze deskundige verkopers zijn zelf grote liefhebbers van de sport.

 

 

Kom eens langs voor een deskundig advies.

 

Openingstijden winkel: 

Maandag        gesloten

Dinsdag         09:00 - 18:00  uur

Woensdag     gesloten

Donderdag     09:00 - 18:00  uur  in de wintertijd  /  in de zomertijd 09:00 - 21:00 uur

Vrijdag           09:00 -  21:00 uur 

Zaterdag        10:00 - 17:00  uur

 

Weet je welke fiets je voorkeur heeft?

Reserveer dan zonder koopverplichting vooraf via onze site. Dan kom je niet voor niets, want dan staat jouw fiets in de juiste maat voor je klaar. Twijfel je over de maat, vermeld dan je lichaamslengte en evt. je binnenbeenlengte bij de opmerkingen. Reserveren doe je door de normale bestelprodure te volgen, kost ongeveer 3 min. van je tijd, en  dan bij betaalmogelijkheden  "afhalen"  aanvinken. Graag bij de opmerkingen ook de datum vermelden wanneer we je kunnen verwachten.

Je hebt géén koopverplichting.  

 

Belgische klanten attentie aub !

Wilt u er rekening mee houden dat de bank ons 3,5 % commissiekosten in rekening brengt als u ipv contant/cash met een normale Belgische bankpas pint of met een Creditcard betaald, en dat wij door onze scherpe prijzen helaas genoodzaakt zijn deze 3,5 % aan u door te berekenen. 

 

Clientèle belge votre attention s'il vous plaît!
Prenez en compte que, si vous payez par carte de banque ou par carte de crédit, la banque nous demande 3,5% de frais de commission. Puisque nos prix sont tellement bas, nous vous surchargerons ces 3,5 %.  Merci pour votre compréhension.

 

Wij zijn door onze scherpe prijzen ook bij Nederlandse klanten genoodzaakt de 3,5 % kosten bij betaling met Credit-Card ook door te berekenen.

 

Fietssportief
Mgr. Geurtsstraat 52
5823 AE Maashees ( gemeente Boxmeer, bij Venray)

 
Routebeschrijving bekijken