Vul hier uw E-mailadres in:

Verzenden

Home / Winkel / Nieuws / Fietssportief is genomineerd voor de thuiswinkel Award "Sport, speelgoed...

Fietssportief is genomineerd voor de thuiswinkel Award "Sport, speelgoed, hobby & cadeau klein"!


Vrijdag 29 februari hebben wij vernomen dat onze website www.fietssportief.nl genomineerd is voor de Publieksprijs in de categorie "Sport, speelgoed, hobby & cadeau Klein"! Graag willen wij je bedanken voor je bijdrage aan onze nominatie, van onze klanten kunnen wij geen groter compliment ontvangen, bedankt !

 

De organisatie van de Thuiswinkel Awards zal een onafhankelijk consumentenonderzoek laten uitvoeren onder diegenen die op ons gestemd hebben. Uiteindelijk mag de webwinkel met de meeste stemmen én het hoogste rapportcijfer zich de 'Beste webwinkel van Nederland in de categorie "Sport, speelgoed, hobby & cadeau Klein" noemen !

 

Alle consumenten die tussen 1 januari en 1 maart op ons hebben gestemd, krijgen binnenkort een e-mail het verzoek om deel te nemen aan het onderzoek waarin www.fietssportief.nl uitgebreid zal worden beoordeeld.

Meer informatie over onze nominatie en de uitreiking vindt u in de rubriek "Onze winkel - nieuws" op onze website. Heb je nog niet gestemd en vind je dat www.fietssportief.nl deze award verdient ? Surf dan direct naar www.thuiswinkelawards.nl. en breng je stem uit ! Je doet niet alleen ons een heel groot plezier, je maakt ook nog eens kans op fantastische prijzen !