Vul hier uw E-mailadres in:

Verzenden

Home / Winkel / Nieuws / Grote successen Xtrail Mountainbike Team

Grote successen Xtrail Mountainbike Team


De afgelopen 2 weken heeft het Xtrail Mountainbike Team grote successen behaald tijdens de wedstrijden in binnen-, en buitenland.

 

Vorige week behaalde Rik Jansen bij de jeud onder 15 jaar twee overwinningen waarvan een in Duitsland en de tweede in Heeswijk- Dinter.

 

 In dat zelfde Heeswijk-Dinter behaalde Roel van Houtum een mooie 2e plaats en dus ook weer een podiumplek.

 

Tijdens die wedstrijd werd Peter Alders 8e en dat is een prima prestatie wetende dat Peter net uit een rustperiode komt.

 

 En als klap op de vuurpijl werd de uitslag bekend van de RWP Marathon Cup en daarin werd duidelijk dat Mark Rongen  in zijn klasse de totale klassement overwinning binnen had gehaald.

 

En dan nog het NK Marathon in Groesbeek, daar behaalde Bas van de Vorst  in de open klasse de overwinning met een ruime voorsprong van 11 min. op nummer 2. Na bestudering van de uitslagenlijst blijkt dat 17 jarige Bas in totaal de 15e tijd overall had gereden en de 9e tijd bij de Elite.

 

Mark behaalde een mooie 4e plaats en voor hem had de marathon wel 20 km  langer mogen zijn. Hij ziet dan ook weer uit naar de BBC over een paar weken.

 

Peter behaalde een mooie 12 plaats en mag daar tevreden mee zijn ook omdat de marathon niet zijn specialiteit is.

 

 Roel behaalde een mooie 8e plaats en ook voor Roel geldt dat hij in het 1e stuk van de marathon iets aan tijd moest prijsgeven maar goed op dreef kwam in het laatse gedeelte.

 

Als Xtrail Team is er goed gepresteerd, was het gezellig en zien we uit naar volgend seizoen waar het Team zich ook meer zal gaan richten op de marathon met name in Duitstland.

 

En dan de jongste telg uit het Xtrail Team, Rik.     Hij had zijn wedstrijd in Duitsland en kon daar met een goede klassering de Lexxi Cup  op zijn naam zetten. Rik deed wat hij moest doen, hij won de wedstrijd en ook daarmee de titel.

 

Kortom, wat een  mooie weken met veel podiumplaatsen, 3 titels en goede vooruitzichten voor de toekomst.

 

Mark, Bas en Rik proficiat met jullie behaalde titels en allemaal veel succes voor de toekomst.