Vul hier uw E-mailadres in:

Verzenden

Home / Winkel / Nieuws / XTRAIL MOUNTAINBIKE TEAM

XTRAIL MOUNTAINBIKE TEAM


Op dit Moment doet een deel van de renners van het Xtrail Mountainbike Team mee aan de Mulleners Vastgoed cup.
Dit is een winter competitie in het zuiden van het land.
 
Peter Alders rijdt bij de Masters 40+ MTB goed voor in  mee.
Hij gaat ook vooral voor het klassement, na wat overwinningen en veel podiumplekken staat hij op dit moment 1e.
.
Frans Willems rijdt tevens mee voor het klassement. Op dit moment staat ook hij 1e . Ook Frans heeft veel podiumplekken behaald. Hij rijdt bij de Masters 40+ Cyclocross.
 
Mark Rongen zoekt zijn wedstrijden uit. Hij gaat vooral voor het zomerseizoen dus is op dit moment vooral in training. Af en toe zal hij deelnemen aan de wedstrijden en dan strijden om het podium.
Hij is op de Bikemotion in Utrecht (grootste fietsbeurs van de Benelux) gehuldigd omdat hij bij de Masters 40+ het marathon klassement gewonnen heeft. Dit is een klassement over een aantal grote marathons in Belgie en Duitsland.
 
Rik Janssen rijdt ook af en toe mee met de Winter competitie. Volgend jaar gaat hij rijden bij de Nieuwelingen. Daardoor moet hij met de wintercompetitie al bij de Nieuwelingen / Junioren categorie rijden. Daardoor rijdt hij nu met tegenstanders van 4jaar ouder. Toch laat Rik zien erg sterk te zijn.
Hij  fietst tot nu toe bijna iedere keer podium. En heeft zelfs al een keer gewonnen. Ook hij kiest zijn wedstrijden uit ivm. het zomer seizoen.
 
Bas en Roel zullen er niet veel mee fietsen. Zij doen even wat rustiger aan.
Ze hebben beiden een zwaar zomerseizoen achter zich. Als het in de planning past zullen ze er bij zijn. Roel gaat ook nog wat veldrijden bij de KNWU in de winter. Bas is na zijn rug blessure weer aan het opbouwen. Maar heeft vindt hij zelf nog niet het niveau om aan de start te komen. Hij bouwt rustig op naar het zomerseizoen waar bij de beloften gaat rijden.
 
Volgend jaar proberen Roel, Frans, Mark en Bas zo goed mogelijk te rijden bij de RWP marathon cup. Hier is een team klassement en daarin willen zij kijken hoever ze kunnen komen.