Vestigingsadres


Wil je een keer langskomen in onze winkel voor een deskundig advies of een proefrit op een van onze mountainbikes, racefietsen  of trekkingbikes, dan bent u welkom op: 
 
Fietssportief.nl
Mgr. Geurtsstraat 52
5823 AE Maashees  (Gemeente Boxmeer, Venray)
  

Kijk hier voor een routebeschrijving

 

Openingstijden winkel:

Maandag        gesloten

Dinsdag          09:00 - 18:00  uur

Woensdag     gesloten

Donderdag    09:00 - 18:00  uur  in de wintertijd  /  in de zomertijd 09:00 - 21:00 uur

Vrijdag           09:00 -  21:00 uur 

Zaterdag        10:00 - 17:00  uur

 

Weet je welke fiets je voorkeur heeft? Reserveer dan zonder koopverplichting vooraf via onze site.

Dan kom je niet voor niets, want dan staat jouw fiets in de juiste maat voor je klaar. Twijfel je over de maat, vermeld dan je lichaamslengte en evt. je binnenbeenlengte bij de opmerkingen. Reserveren doe je door de normale bestelproedure te volgen, kost ongeveer 3 min. van je tijd, en bij betaalmogelijkheden "afhalen" aanvinken. Je hebt géén koopverplichting. Graag bij de opmerkingen ook de datum vermelden wanneer we je kunnen verwachten.

  

Belgische klanten attentie aub!

Wilt u er rekening mee houden dat de bank ons 3,5 % commissiekosten in rekening brengt als u ipv contant/cash met een normale Belgische bankpas pint of met een Creditcard betaald, en dat wij door onze scherpe prijzen helaas genoodzaakt zijn deze 3,5 % aan u door te berekenen. Dus cash betalen is voordeliger voor u.

Clientèle belge votre attention s'il vous plaît!
Prenez en compte que, si vous payez par carte de banque ou par carte de crédit, la banque nous demande 3,5% de frais de commission. Puisque nos prix sont tellement bas, nous vous surchargerons ces 3,5 %. Il est donc plus avantageux de payer en liquide. Merci pour votre compréhension.