Racefiets

 

Racefiets met Shimano compleet 105 afgemonteerd of een racefiets met compleet Ultegra afgemonteerd  dat is wat Fietssportief  op de markt zal brengen in 2009. Fietssportief heeft dan ook een racefiets voor iedereen voor zowel de beginner als ook de gevorderde wielrenner. Want wat dacht je van een racefiets carbon 100% Shimano Ultegra.

 

Racefiets assortiment

 

Elke Xtrail racefiets word in Duitsland gemaakt in een van de grootste en bekendste fietsfabrikanten van Europa, ook komen enkele modellen uit Italie   en wel van de bekende fabriek Esperia overigens is een racefiets uit Italie meestal afgemonteerd met Campagnolo.

 

Fietssportief levert dus een kwaliteit racefiets met goede onderdelen voor een goede prijs en door de grote aantallen die wij afnemen is een racefiets van Fietssportief  in prijs kwaliteit altijd de beste keus.

 

Voor onderhoud en de service van elke Xtrail racefiets van Fietssportief kun je bij ons terecht  in onze eigen werkplaats waar alle werkzaamheden worden verricht die noodzakelijk zijn zodat je kunt blijven fietsen op een racefiets van Fietssportief. Als je een afspraak maakt kun je er zelfs op wachten.

 

Kortom Fietssportief is in Nederland de grootste online racefiets verkoper en zorgt altijd voor een goed prijs kwaliteit verhouding voor iedereen.

 

Racefiets kopen

 

ATB MTB Mountainbike Mountainbikes Racefiets Racefietsen Mountenbikes

Racefiets