Disclaimer

Fietssportief.nl  besteedt bij het samenstellen van informatie veel zorg aan de juistheid en volledigheid van deze informatie. Soms is deze informatie van derden. De inhoud van deze website controleren wij dagelijks zorgvuldig, en waar nodig actualiseren wij deze inhoud.
Soms kan het echter voor komen dat informatie verouderd of niet correct is, of dat informatie ontbreekt.

 

Fietssportief.nl is en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze website. Verder kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de website fietssportief.nl .

 

Copyright

Geen enkele tekst, foto, en of andere grafische voorstelling van deze site mag openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van Fietssportief.nl .

 

Voor meer informatie kunt telefonisch contact opnemen op: +31 (0)6 53 18 20 30

 

Privacy

  • Fietssportief zal bij het gebruik van persoonsgegevens de bijzondere zorgvuldigheid in acht nemen  zoals omschreven in de nationale regelgeving.
  • Indien een consument aan het bedrijf te kennen heeft gegeven geen commerciële communicatie  per e-mail, post, telefoon en dergelijke te willen ontvangen, zullen wij deze wens respecteren.
  • Fietssportief verplicht zich op het moment dat een consument zijn e-mail adres achterlaat op zijn website, hem te informeren over wat er mee gebeurt. Daarmee heeft de consument de mogelijkheid aan te geven of hij al dan niet commerciële e-mails wenst te ontvangen. Tevens dient Fietssportief voor het verstrekken van e-mail adressen aan derden dezelfde mogelijkheden aan de consument te bieden.
  • Indien Fietssportief het initiatief neemt tot het (laten) voeren van een commercieel telefoongesprek, zal Fietssportief haar identiteit van het bedrijf en het commerciële doel van het gesprek aan het begin daarvan duidelijk maken en zal het gesprek afgebroken worden indien de consument daartoe de wens te kennen geeft.
  • Uw gegevens wijzigen of verwijderen?Op uw verzoek verwijderen of wijzigen wij uw gegevens uit onze database. Ook kunt u bij ons opvragen welke gegevens wij van u bewaren.
    Een verzoek van wijzigen, opvragen of verwijderen kunt u doen via mail of post.