Levering uit Voorraad

Wij proberen de site dagelijks up to date te houden. Ook voor wat betreft de voorraad van alle modellen in al de verschillende maten. Dus wat je op de site aantreft is zowat gegarandeerd in onze winkel of ons magazijn in Maashees  aanwezig.

 

Wil je echter er 100% zeker van zijn dat voor dat je de reis in het weekend gaat maken misschien toch het laatste stuk in jouw maat niet net verkocht is, reserveer dan zonder  ook maar enige koopverplichting  jouw gewenst model in jouw maat via de site.

Dit gaat eenvoudig en snel via onze bestelprocedure. En vink dan bij de betaalprocedure

‘afhalen’ aan.

Jouw fiets staat dan in het weekend in de juiste maat voor je klaar om getest te worden. Mocht je tot aankoop willen over gaan dan kan je de fiets meteen meenemen.

Evt. voorzien van de benodigde accessoires die je hier in onze winkel  kan uitzoeken en meteen kan laten monteren. Wij hebben allerlei accessoires om je fiets op te pimpen op voorraad, zoals bar ends, clickpedalen,bidons plus houders in div. kleuren, kilometertellers, verlichtingsetjes, tasjes, pompjes, wielsets etc.. Tevens ook kleding, helmen, schoenen, handschoenen, Odlo, overschoenen, zonnebrillen etc. aanwezig.