Veilig bestellen

Even een mountainbike of  racefiets kopen via een webshop is niet zomaar iets. Fietssportief vindt het daarom belangrijk dat onder andere alle online betaalmogelijkheden zo veilig mogelijk zijn en dat je na aankoop nog recht hebt om je aankoop kosteloos te retourneren zonder verdere verplichtingen. Hieronder tref je een overzicht aan van maatregelen die wij voor je hebben genomen om het voor jouw zo makkelijk en veilig mogelijk te doen.

 

14 dagen retour garantie

Mocht het zo zijn dat om een of andere redenen de fiets je toch niet bevalt, dan heb je de mogelijkheid om de fiets zonder opgave van redenen binnen 14 dagen retour te sturen. Je belt of mailt dan naar onze klantenservice en die regelen dan dat de fiets weer bij je opgehaald wordt. Natuurlijk in juiste oberispelijke staat en in deugdelijke verpakking. De kosten van de retourzending nemen wij dan voor onze rekening. Als de fiets in goede orde hier is terug ontvangen storten wij het aankoopbedrag van de fiets terug op je rekening. Wel graag dan even de bankgegevens mailen (nummer, naam en plaats)
Zie voor de voorwaarden artikel 11 Herroepingsrecht en punt 5.7 in onze Algemene Voorwaarden.

 

Vaste Vervoerservice

Wij werken al jaren met 1 vervoerder samen die al onze fietsen snel en onbeschadigd bij onze klanten aflevert. Jouw fiets is tevens tijdens het transport door ons verzekerd.

 

Veilig betalen via een Secure Sockets Layer (SSL) beveiliging

Zo worden klantgegevens, onder andere jouw betalingen met een Credit Card en de veiligheid van onze klanten gewaarborgd. Let op, als je betaald begint bovenin de adresbalk het met: ‘ https’  in plaats van ‘ http’ . De extra ‘s’  betekent dat het veilig is om te betalen. Dus kopen zonder risico bij Fietssportief!

Ruime keuze uit diverse betaalmogelijkheden:

  1. Vooruit betalen via de gebruikelijke bank/giro overschrijving.
  2. Via Credit Card ( Visa, Maestro)  SSL – beveiligd.
  3. Via iDEAL – SSL beveiligd.
  4. Onder rembours, alléén mogelijk in Nederland (extra kosten € 15,00 per fiets)
  5. Contant/pinnen/credit card bij zelf ophalen in onze winkel. Echter bij creditcard betalingen zijn wij genoodzaakt om de 3,5 % commissiekosten die wij moeten afdragen aan je door te berekenen, dit omdat onze prijzen zo scherp zijn dat daar géén ruimte voor is.

 

Clientèle Belge faites attention s’il vous plaît!

Gardez compte que le banque nous demande 3,5% de frais de commission si vous payez par carte de banque , ou par carte de crédit et pas en liquide. Il nous faut vous surcharger cette 3,5 % afin que nos prix restent bas. Merci pour votre compréhension.

Belgische klanten attentie aub !

Wilt u er rekening mee houden dat de bank ons 3,5 % commissiekosten in rekening brengt als u ipv contant/cash met een normale Belgische bankpas pint of met een Creditcard betaald, en dat wij door onze scherpe prijzen helaas genoodzaakt zijn deze 3,5 % aan u door te berekenen.

Als je het eerst volgende weekend na de aankoop komt ophalen, kun je hier contant betalen. Mocht het zo zijn dat je liever één of twee weekenden later wilt komen, dan is de bedoeling dat je wel via bankoverschrijving of iDEAL het bedrag vooruit betaald. We kunnen anders de fiets helaas niet voor je reserveren.
Deze maatregel is helaas nodig omdat we anders fietsen achter moeten houden die nooit opgehaald worden, maar waar wel andere liefhebbers voor zijn.